Tri obavezna beauty trenda prema brendu Chanel

Viržini Viar, kreativna direktorka modne kuće Chanel je nedavno u Parizu predstavila haute couture kolekciju za sezonu jesen/zima 2022/23.

Talentovana dizajnerka je još jednom pohvaljena zbog svoje sposobnosti da legendarni komad modne kuće, u ovom slučaju žensko odelo, transformiše u nešto sasvim savremeno i moderno poštujući principe Mademoiselle.

Fantazija Viržini Viar je upotpunjena savršenim beauty izgledima koji su suština francuske estetike. Za razliku od prethodnih kolekcija, gde su modeli nosili ajlajnere u crnoj boji i sočne rumene usne, beauty izgledi koji su pratili kolekciju FW22/23 bili su jednostavni, nežni i veoma francuski.

U nastavku pogledajte tri beauty trenda koje preporučuje modna kuća Chanel i vredi ih usvojiti:

„Razmazani“ ajlajner

Makeup šminkerke Lize Batler podsećao je na blago ažuriranu verziju šminke za FW22/23 Ready to Wear reviju, predstavljenu pre samo nekoliko meseci. Koža modela je izgledala besprekorno, dok je isti nude izgled usvojen na usnama. Akcenat je bio na očima koje su blago naglašene crnom olovkom, koju je umetnica razmazala duž gornje i donje linije trepavica.

Prirodna tekstura kose

To ne bi mogao biti autentični francuski izgled da kosa nije izgledala elegantno i prirodno. Frizer Džejms Pecis dao je modelima prozračnije talase koji su bili savršena pratnja tako nežne šminke. "Puhljasta", prirodna i malo kovrdžava, njihova kosa je bila izuzetno mladalačka, u prelepom kontrastu sa strogim linijama dizajna Viržini Viar.

Mašne u kosi

Fokus izgleda su bez sumnje bile prevelike crne mašne i šeširi koji su krasili kosu manekenki, dva omiljena dodatka Koko Šanel, koji danas deluju jednako aktuelno kao i pre 100 godina.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group