Beauty - Make up

12 najlepše dizajniranih noktiju godine

Modnim pistama Londona i Njujorka prošetali su se modeli sa vrlo zanimljivom paletom noktiju.

Pronašle su svoje mesto tu nežne pastelne boje, bogati tonovi dragulja, metalne nijanse, animal printovi, pa čak i klasika u vidu frenč manikira. Ako volite da pratite trendove i svoje nokte ukrašavate po poslednjoj modi, predstavljamo vam danas kolekciju od deset najlepše dizajniranih noktiju u tekućoj godini.

Kako se može primetiti, beli nokti sa zlatnim otiscima dobijaju sve veću pažnju i izgledaju vrlo šik. Nail art je postao je vrlo popularna u poslednjih nekoliko godina, i to s dobrim razlogom. Neverovatno je koliko različitih i upečatljivih varijanti može da nastane od nekoliko poteza četkicom, par šljokica i perlica. Umetnici u ovom poslu širom sveta, čine da nokti izgledaju vrlo živopisno i svakom stilu daju svoj lični pečat.

Mnoge od kombinacija koje ćemo vam danas predstaviti možete i sami vrlo lako kopirati kod kuće, za šta vam ne treba ni previše vremena, ni truda, a ni materijala. Budite maštoviti i svojim noktima podarite predivan spektar boja u 2020. godini.

Ž.J.

Izvor: UkBeautyRoom

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group