TikTok trend: našminkajte se uz pomoć omiljenog voća

Sve što vam treba je korpa sa voćem!

Već smo navikli da nam veliki broj beauty trendova dolazi ne sa modnih pista ili sa crvenog tepiha, već sa TikTok mreže.

Društvena mreža je prepuna makeup i beauty trikova da je već nazvana „Biblija lepote“. Blogeri smišljaju najneverovatnije kozmetičke trikove, poput povećanja usana bojom za obrve, a sledeća na redu je letnja šminka, jer vam je za njenu primenu potrebno samo nekoliko zrelih višanja.

Ovaj makeup trik je predložila Daniel Markan - jedna od najsjajnijih zvezda Tik-Toka. Video, koji je nazvan „zgodne devojke koriste višnje umesto boje za usne i rumenila“, prikupio je preko 5 miliona pregleda i stotine komentara. Makeup trik se posebno dopao veganima i pobornicima 100% organske kozmetike, jer ne možete zamisliti prirodniji i ekološki prihvatljiviji makeup.

Nakon što očistite lice i nanesete svoju hidratantnu kremu, idite u kuhinju i pogledajte šta vaša činija za voće može da ponudi. Izaberite par najzrelijih višanja, odgrizite komadić i premažite usne, nos i jagodice sjajnim sokom. Zatim lagano izblendajte prstom - i šminka je spremna. Bobice pomažu u stvaranju trendi efekta rumenila bez potrebe za nanošenje slojeva šminke. Jedina važna stvar koju treba zapamtiti je da je svaki voćni sok jak alergen. Pre nego što nanesete šminku od "višanja", testirajte je na malom delu kože i vidite kako ćete reagovati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group