Tajna prekrivanja podočnjaka za koju malo ko zna

Korak koji šminkeri u Los Anđelesu nikada ne zaboravljaju.

Beskrajni sati u kancelariji pred ekranom kompjutera, gledanje nove sezone Emili u Parizu do ranih jutarnjih časova i premalo sna dovešće do toga da vaše područje ispod očiju bude živi svedok vašeg umora. Zbog toga korektor, koji prekriva podočnjake i daje sjaj izgledu, mora biti osnovni deo vaše makeup rutine.

Ali šta ako ovo nije dovoljno da dobijete besprekoran izgled kakav želite? Naš novi pronalazak lepote je upravo ono što vam treba!

Opšte pravilo je da korektor namenjen prikrivanju podočnjaka treba da bude svetlije boje od onog namenjenog za prikrivanje nesavršenosti. Ovo svi znaju. Ali da li znate da postoji veoma važan korak, koji treba da sledite pre nego što se uopšte dočepate korektora?

Baš kao što radite sa šminkom za lice, pre nego što počnete da nanosite korektor, trebalo bi da nanesete prajmer specifičan za područje ispod očiju. Hidratantni prajmer za oči stvara savršenu podlogu, tako da korektor može da uradi svoj posao, odnosno da prekrije podočnjake, ali da nakon nekog vremena ne pronađe svoje mesto u sitnim borama oko očiju.

Specijalizovani prajmeri za područje oko očiju najčešće sadrže kofein koji se bori protiv otoka i podočnjaka, dok područje održava hidriranim i sjajnim.

Pokušajte da uključite ovaj veoma jednostavan, ali tako važan korak u svoju rutinu šminkanja i nećete zažaliti!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group