Strawberry Girl Makeup: Viralni makeup trend koji osvaja TikTok

Pogledajte korak po korak kako i vi to možete postići.

Hejli Biber je ovo leto proglasila za "strawberry girl summer,” a sve šminkerke na TikToku su slepo sledile ovaj novi trend. Ali na šta se tačno odnosi ova nova estetika?

Kao što ćete videti na fotografijama koje je postavila na Instagram profilu, nova it estetika kombinuje elemente „coquette“ i „balletcore“ trenda i poziva na romantične look-ove koji podsećaju na izlete na selu i bezbrižna retro leta.

Takozvani strawberry girl makeup je minimalna šminka koja ističe prirodnu lepotu lica. U suštini, to je nova verzija clean girl makeup-a, sa primesama crvenih pigmenata (i opciono lažnim pegama), zbog kojih koža izgleda preplanulo od sunca.

Da biste to postigli, potrebna vam je nijansa pudera koja će vašoj koži dati prirodnu pokrivenost i ujednačen ton, kremasto crveno rumenilo koje ćete naneti na jagodice, ali i nos, kao i sjaj za usne u odgovarajućoj nijansi. Za još intenzivniji efekat, možete naneti malo rumenila na kapke ili usvojiti ružičasti nail art sa motivima jagoda, na primer.

U nastavku pogledajte kako tačno možete usvojiti novi viralni trend:

@haileybieber A lil New Years Eve glam 🙆🏼‍♀️ eyes by @kyliejenner ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K
@minazibayi

Hailey Bieber set a new trend …strawberry girl makeup tutorial 🤭🍓 yes or no?

♬ original sound - Mina
@sophdoeslife “strawberry girl” makeup trend 🍓💋✨ #strawberrygirl #makeup #cleangirl #cheektint #drugstoremakeup #grwm ♬ original sound - sophdoeslife

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group