Staklene usne | Novi beauty trend koji čini usne super sjajnim i punim

Izgledajte mlađe za nekoliko minuta zahvaljujući ovom prirodnom efektu na vašim usnama.

Nakon „lip-gloss“ nail-arta ili „staklenih noktiju“ koji su preplavili društvene mreže, na redu su sjajne (ili staklene) usne koje su izazvale pomamu u svetu beauty influensera. Kao što možete i pretpostaviti iz njihovog imena, ovo su supersjajne i sočne usne, sa (suptilnom) bojom ili bez nje, koje zrače punoćom i sjajem i izgledaju kao da su od stakla.

Po svemu sudeći, u 2023.godini već su preovladali trendovi koji žele puno sjaja ne samo na koži i kosi (setite se glazirane kože i glazirane kose), već i na noktima i usnama. Ovaj karakterističan sjaj je takođe ono što daje svežinu i mladost izgledu - zato ima tako veliku privlačnost.

Zašto već volimo trend? Jer osim što daje dosta mladalačkih vibracija, čini usne veoma punim, sočnim i sjajnim na prirodan način.

Kako možete isprobati trend:

Biće vam potreban hidratantni ruž u boji vaših usana i, naravno, prozirni sjaj za gornji sloj.

#1. Ocrtajte usne nude, bež ili losos olovkom za usne, idealno vrlo blizu njihove nijanse.

#2. Zatim stavite balzam za usne za hidrataciju i nanesite hidratantni ruž u nežnoj nijansi, bliskoj vašem tonu, tako da rezultat izgleda potpuno prirodno. Držite se centra usana i izbegavajte nanošenje boje na ivice u ovoj fazi.

#3. Karmin izblendajte sa bojom vaših usana, tako da izgleda kao da ne nosite nikakav ruž, kao da ste se ovako probudili. Upotrebite četkicu ili prste da biste stvarno dobro razradili proizvod.

#4. Zatim nanesite malo prozirnog sjaja za usne preko boje, za više sjaja. Takođe možete odabrati ekstra sjajni sjaj za usne koji ima sličnu nijansu kao vaš ruž.

Bonus savet: Važan uslov za savršen rezultat je da dobro hidrirate i negujete usne, posebno ako osetite suvoću.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group