Beauty - Make up

Šta su magnetne trepavice?

Od maskara sa vlaknima, do podizanja trepavica i ekstenzija, postoji veliki broj opcija kojima možemo ulepšati izgled naših trepavica i generalno očiju.

Ali, recimo da ste u potrazi za nečim što daje dužinu i uvija bolje nego maskara, ali nije toliko skupo kao nadogradnja... U tu vrstu beauty “pomagala” spadaju magntne trepavice. Ako ne znate kako one funkcionišu ili šta su uopšte ova vrsta trepavica, otkrićemo vam to u nastavku...

Magnetne trepavice su u stvari veštačke trepavice koje se stavljaju bez upotrebe lepka, a još lakše skidaju. Uglavnom dolaze u paru za svako oko i tralkom u njihovoj bazi koja je prekrivena sitnim magnetima. Jeda red trepapavica se stavlja ispod, a drugi na vaše trepvice koje se zatim uz pomoć mahneta drže zajedno i tako čine vaše oči lepšim i istaknutijim. najbolje od svega je što se mogu koristiti više puta i što ne zahtevaju nikakav lepak koji je uglavnom nezgodan za upotrebu.

Iako zvuče kao ostvarenje svih snova za rešavanje problema, u početku ih je teško staviti kako treba, dok ne uđete u rutinu. Nakon toga ćete iskusiti njihov puni efekat.

V.R.

foto: purewow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group