Beauty - Make up

Smokey Eyes – savršena šminka za svaku priliku

Svako od nas ima svoje afinitete kada je šminka u pitanju.

Dok jedni vole smelije kombinacije, uz naglašavanje usana, kapaka, trepavica i sl, drugi preferiraju smernije varijante. Jedan način šminkanja odgovara svima i savršen je za nošenje u svakoj prilici. Pogađate – u pitanju je Smokey Eyes.

Ovaj zamagljeni izgled, koji deluje prirodno i samim tim toliko privlačno, može da bude različitog intenziteta. Dostupan nam je u širem spektru boja – od zlatne, preko ljubičate, ružičaste, tamno plave, crne, braon i sive. 

Dok jednu toaletu svojim postojanjem naglašava, drugu istovremeno ublažava i čini ženstvenijom i privlačnijom. Ako su vaš izbor naglašene Smokey Eyes varijante, trebali bi da odaberete što neutralniju boju ruža. Bledo roze ili bež varijante su apsolutni pogodak. Sjaj za usta je takođe poželjan ali u prozirnoj varijanti, a izražajni crveni detalji dolaze u obzir samo u specijalnim prilikama.

Bilo da je u pitanju prvi sastanak, razgovor za posao, važna proslava ili izlazak sa prijateljicama, ovaj vid naglašavanja očiju je prosto savršen, dozvoljava vašem pogledu da iskaže svoju dubinu, kao i da se vaš sagovornik fokusira na vaše lice. 

Uz dodatke u vidu srebrnastih tonova i šljokica, Smokey Eyes stil može da bude idealan za glamurozne događaje i sva ona dešavanje na kojima želite da budete u centru pažnje. Primetan, ali ne i upadljiv izgled zahvaljujući Smokey Eyes kombinaciji, postaće vaš omiljeni stil šminkanja jednom kada mu se prepustite.

Zavirite u našu galeriju fotografija i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group