Šminka koja čini čuda: "povećajte" svoje oči uz ove male make - up trikove!

Koristite šminku za iluziju očiju "većih od života"...

Šminka je umetnička forma, a vaše lice je poput praznog platna koje jedva čeka da oživi. Uz određene tehnike, proizvode i puno strpljenja možete se pretvoriti u ljuskavog zmaja, krvavog zombija ili čak u svoju omiljenu slavnu osobu sa pravim konturisanjem.

No, ne morate ići toliko daleko. Korišćenje šminke kao optičke iluzije može biti savršeno i za više svakodnevnih trenutaka šminkanja kao što je povećanje očiju.

Bez obzira na to da li imate male oči i želite da vam oči izgledaju šire, ili želite da isprobate izgled šminke očiju srna koja je još uvek u trendu, šminka može biti vaš najjači adut. Izgled velikih očiju je upečatljiv i može dodati malo mladosti vašem ukupnom izgledu lepote.

Ako vam oči ne izgledaju tako velike koliko biste želeli, nemojte kriviti svoj prirodni oblik očiju - svi smo različiti i male oči su podjednako lepe, baš kao i velike oči. A ukoliko želite da isprobate neke proverene trikove za vizuelno uvećanje očiju, u našoj galeriji vas čeka 5 proverenih saveta koje vredi proučiti!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group