Sjajevi koji će vaše usne učiniti sočnim i punijim

Ne znamo da li je to pravilo da „moda pravi krugove“ ili je u pitanju nostalgija za bezbrižnim danima prošlosti i zlatnim vremenima mladosti koja nas sve više tera da gledamo u prošlost za beauty inspiracijom.

Trendovi se svakako vraćaju i ove godine ponovo su u modi sjajevi za usne, ali sa novim i modernijim izgledom. I dok su 2010. možda doživele porast mat tečnih ruževa, 2020. su decenija sjajeva za usne. Sjajevi se vraćaju na usne, nudeći sjaj i sočan efekat, kojem ne možete da odolite, posebno u letnjoj šminki.

Većina sjajeva za usne „nove generacije“, pored eksplozivnog sjaja ili efekta punijih usana, dostupna je u različitim bojama, a istovremeno hidriraju i štite usne zahvaljujući svojim hranljivim kompozicijama. Plus: nećete se susresti sa onim lepljivim osećajem na usnama koji su vam sjajevi ostavljali tokom 20. veka.

Možete ih naneti na usne stavljajući onoliko slojeva koliko želite ili kao završni premaz, preko karmina, kako biste svom izgledu dali završni dodir. Prvi sloj će dati suptilno sjajnu završnicu, dok će sledeći ponuditi bolje performanse boje i sočniji efekat.

U galeriji smo napravili listu od 10 omiljenih sjajeva za usne koje ćete trenutno naći na tržištu. Ostaje samo da odaberete nijansu sjaja koja vam najviše odgovara.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group