Sjaj koji zaslužujete

I dok se polako opraštamo od proleća u ovoj godini, sitno odbrojavamo dane do letnjeg odmora. Uzbuđenje raste koliko i tropske temperature, ulice su užurbanije, a puls grada se može opipati čak i u najsitnijim noćnim satima. Energija se budi i svet dobija veseliju i šareniju notu!

Šarenilo je ključna reč kada je leto u pitanju. Vreme kada se pored garderobe bavimo i izmenama svojih nesesera i kozmetičkih torbica, u koje ubacujemo nove vedre boje, boje koje će nam pomoći da ovog leta život gledamo drugim očima.

Poznato je da su oči ogledalo naše duše, i zato, osim unutrašnje lepote kojom zračimo, treba im dodati malo letnjeg šmeka. Naročito danas, kada je svima potrebno malo više mašte, slobode i osmeha, a osmeh nije rezervisan samo za naše usne! Bez obzira na standardni izbor šminke, ovog leta pružimo našim očima sjaj koje zaslužuju.

Letnja šminka ima tendenciju da bude lagana, prirodna i laka, ali gde je zabava u tome? Avon će vam odati tajnu: zabava je skrivena u kreiranju sopstvenog trenda! Kucnuo je čas da se odvažite i svima pokažete svoju kreativnost, odbacite dosadnu neutralnu paletu i pogledate u pravcu svetlih, okeanskih nijansi za letnji izgled.

Najbolji rezultati se postižu samo onda kada pored sebe imate najboljeg pomoćnika, a Avon kompanija ima jednog baš za vas! Upoznajte nove nijanse Glimmerstick najjednostavnijeg krejona za upotrebu, koji postoji na tržištu.

Osim što će vam obezbediti boje savršene za svaki make-up stil, njegova unapređena formula osmišljena je tako da nežno klizi vašim kapcima dok istovremeno smelo prkosi razmazivanju. Boje ostaju intenzivne i postojane, a sve što je potrebno da ih nanesete na svoje oči jeste jedan jednostavan okret. Nema dosadnog oštrenja i nije vam potrebna nikakva hirurška preciznost – jednostavno okrenete olovku da biste oslobodili formulu i klizite preko gornje ili donje linije trepavica.

Nova kolekcija ajlajnera u smelim bojama daje vam jaku boju koja se neće razmazati, ljuštiti ili izbledeti i, što je najvažnije - trajaće ceo dan! Zahvaljujući snažnom dejstvu vitamina E i ulja semena šipka, ova vodootporna formula obogaćena je pažljivo odabranim pigmentima tako, da u svakom trenutku vašim očima obećava najraskošniju boju koju možete zamisliti.

Nijanse tirkizne, morske zelene i nebesko plave pružaju očima trenutnu ažurnost i čine da izgledate kao da ste se upravo vratili sa neke egzotične destinacije, čak i kada leto provodite kod kuće. Ako se ustručavate da stavite jarko plavu po celom kapku, pokušajte da koristite nijansu ametista na donjoj liniji trepavica. Ili krenite sa emerald nijansom na spoljašnjem uglu oka, a dan završite ekstremnim fuchsia cat-eye look-om koji će vas načiniti zvezdom večeri. Mogućnosti su zaista beskonačne!

Nemojte se plašiti da provedete leto noseći boje koje inače izbegavate. Vreme je da pojačate strasti i koristite sočne svetle nijanse koje će vam pomoći da se izrazite i pokažete svoje samopouzdanje.

Upoznajte Glimmerstick Krejon koji dolazi u čak u 24 nijanse – 12 dijamantskih i 12 klasičnih dugotrajnih boja, za najrazličitije makeup stilove i proverite zašto je Avon, u poslednje tri godine, dobio više od 300 nagrada za svoje proizvode!

Glimmerstick Krejon možete poručiti online i stići će direktno na vašu adresu!

Svi Avon proizvodi dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group