Silikonski sunđer - najnoviji aplikator za nanošenje šminke

Izgleda kao jastučić za grudnjak ili za sandale, a u stvari je novi trend u šminkanju...

Zaboravite na skupe četkice i klasične sunđere za nanošenje pudera, kao i na njihovo pranje i čekanje da se osuše, jer je stigla inovacija u svet šminkanja - silikonski sunđer.

Napravljen je od strane kozmetičkog brenda "Molly Cosmetics", koji tvrdi da je ovakav sunđer efektivan za nanošenje šminke, jer ne upija puder kao što to rade klasični sunđeri i četkice. Ovaj silikonski sunđer je trenutno zauzeo veliko mesto u trendovima,jer svi o njemu pričaju kao o savršenom predmetu u svetu šminke.

Mnoge blogerke koje prate trendove su već uspele da nabave ovaj sunđer i da ga isprobaju. Koliko možemo da vidimo sa snimaka, lako razmazuje puder, a još lakše se čisti, tako da ćete za svaku novu upotrebu imati čist sunđer koji vam neće izazivati iritacije na koži.

Silikonski sunđer je jedinstven i interesantan i ne znamo koliko će dugo biti u trendu, ali verujemo da će se dugo zadržati i da će postati nova vrsta beauty blendera, kao i da će se mnoge kozmetičke firme priključiti ovom trendu stvaranja silikonskih "sunđera".

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group