Beauty - Make up

Šik načini nanošenja belog ajlajnera

Kada je reč o olovkama za oči i ajlajnerima, gotovo uvek posežemo za crnom varijantom.

Da imate priliku da zavirite u neseser svojih najbližih prijateljica gotov 99% njih će u svom posedu imati crni krejon ili ajlajner. Crna olovka za oči se tradicionalno vekovima unazad koristi za isticanje ženske lepote. Njena bela varijanta u tom slučaju dođe kao neka egzotična vrsta. Toliko zapravo egzotična da će joj pre isteći rok trajanja nego što će biti rasprodata na policama u drogerijama. Razlog tome je zapravo taj što žene jednostavno ne znaju šta treba da urade sa belom olovkom za oči.

Ali ako ste bile dovoljno smele da kupite beli krejon ili ajlajner, pre svega vam čestitamo, a u redovima koji slede otkrivamo vam i različite načine na koje možete primeniti belu olovku. Zapravo sve više poznatih ličnosti se opredeljuje za korišćnje bele naspram crne boje, jer zahvaljujući njima boja očiju dolazi do izražaja i one postaju nekako neobično zavodljive.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group