Beauty - Make up

Selena Gomez vam otkriva najnoviju "Stay Vulnerable" kolekciju šminke

Najnovija kolekcija čuvene Selene Gomez donosi vam proizvide za šminkanje u nežnim prolećnim nijansama.

Kako bi kada nastupe prvi topli prolećni dani bili lepši nego ikad, pobrinuće se kolekcija koja nosi suptilan naziv "Stay Vulnerable". Nakon niza paleta senki u živim bojama, Rare Beauty se vratio sa kolekcijom koja je specijalno kreirana da vas inspiriše u prolećnim danima.

Selena Gomez je u saopštenju za štampu otkrila odakle kolekciji ovako specifičan naziv. Naime inspirisana "mekim, zajapurenim izgledom koji imamo kada se osećamo najranjivijima" nastala je jedinstvena kolekcija spremna da unese malo rumenih tonova u vašu snavodnevicu. Kolekcija je podeljena na 5 tema odnosno boja a svaka objedinjuje Melting Blush (tečno/topljeno rumenilo), Liquid Eyshadow (tečnu senku za oči), All Over Eyshadow Brush (četkicu za šminku) i Glossy Lip Balm (balzam za usne sa sjajem).

Rumenilo ima vodootpornu formulu koja se topi pri dodiru sa kožom, dodajući koži sjaj i teksturu bez osećaja težine. Senka za oči je dugotrajan proizvod koji je vrlo otporan na nabore koji nastaju na kapcima i vrlo se lako nanosi uz pomoć četkice. Na samom kraju tu je tonirani balzam koji hidrira vaše usne i dodaje im mekoću i neverovatan sjaj.

Ako ste u potrazi za hrabrim nijansama potražite "Nearly Berry" – duboku nijansu ispirisanu bojom trešnje. "Nearly Rose" je svetlija varijanta savršena za tople prolećne i letnje dane. Za sve one koji su u potrazi za neutralnim (nude) kolorom "Nearly Neutral", "Nearly Mauve" i "Nearly Apricot" su savršen izbor. Kompanija Rare Beauty i Selena Gomez vas izazivaju da uputite pogled i osmeh onom ko vam se dopada uz "Stay Vulnerable" kolekciju.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group