Savršen nail art dizajn za novogodišnju noć

Laganim hodom prelazimo preko poslednjeg meseca u ovoj izazovnoj godini.

U normalnim vremenima, obuzimala bi nas panika po pitanju autfita koji je potrebno pronaći za doček Nove Godine. Umesto toga i pomisli “vau još malo manje od mesec dana i čeka se Nova Godina”, verovatno razmišljate kao i većina ljudi “ kad će već jednom da se završi ova 2020. u paketu sa Korona virusom”.

I mada su sve šanse da ćemo Novu 2021. godinu dočekati u svojoj dnevnoj sobi, to ne znači da ne treba da obučemo lepu haljinu, napravimo frizuru, našminkamo se i svakako sredimo svoje nokte. S toga, drage dame donosimo vam savršene nail art kombinacije u duhu novogodišnje noći. Jer malo stila i glamura je poželjno kako bi se manje mislilo na sve što je iza nas a više gledalo ka budućnosti.

Blistav dizaj, zlatni i srebrni tonovi, zvezdice, pahuljice i još ponešto. Najbolje od svega je što vam za stilizovanje vaših noktiju u duhu novogodišnje noći ne treba pomoć kozmetičara. Potrebno je samo malo mašte, smelosti i nekoliko različitih svetlucavih lakova. Sve ostalo je zapravo stvar trenutka. Pronađite inspiraciju u magičnim zimskim notama, i učinite doček 2021. godine nezaboravnim.

Naša galerija vam stoji na raspolaganju, kao mali vid nadahnuća.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

Foto: Pinnterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group