Ružičasta je nova crvena: 10 ideja za Barbiecore manikir

Početkom jula na internetu su se pojavili prvi snimci Margo Robi i Rajana Goslinga na snimanju filma Barbi.

Od tada je nastao novi trend specifičnog imena - Barbiecore. Ovaj koncept uključuje sve stilske trikove koji će vaš stajling približiti izgledu Barbi lutke: to može biti potpuno ružičasta odeća, ružičasta kosa ili manikir. Od svega navedenog, manikir u roze tonovima je najlakša opcija da isprobate trend bez trošenja novca na novu odeću i bez drastičnih promena u svom izgledu.

Glavno pravilo Barbiecore manikira je što više roze. Ako ne volite komplikovane dizajne, odlučite se za jednobojan lak u Barbi roze nijansi ili možete odabrati različite nijanse ružičaste za svaki nokat.

Ništa manje popularna je apstrakcija - nacrtajte različite linije i oblike, glavna stvar je da se držite šeme boja. Ljubitelji nail art dizajna takođe mogu dozvoliti svojoj mašti da kreira njihov zanimljiv Barbi manikir: razmislite o tome šta povezujete sa Barbi lutkom. Cveće, leptiri, sjaj - sve ovo može da se pojavi na vašim noktima.

Da li ste inspirisani da se transformišete u poznatu lutku? Za vas smo izdvojili 10 najelegantnijih Barbiecore ideja za manikir u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group