Beauty - Make up

Roze senka za oči - novi trend jeseni

Neočekivani trend u šminkanju se pojavio...

Šminkanje inspirisano Barbi lutkom uopšte nije bilo očekivano, kako kažu mnogi poznavaoci trendova, naročito sad za jesen, u kojoj se preferiraju tamnije boje. Iako je sve iznenadio, ovaj trend je uveliko počeo da se širi među mnogim blogerkama i "it" devojkama. O njemu možete razmišljati kao o boji oktobarskog zalaska sunca, opalog lišća i blagog rumenila koje svi dobijamo nakon dužeg vremena provedenog napolju.

Odličan je kao make up za žurke, venčanje, pa čak i za posao.

Zanimljiva i razigrana roze boja na očima, automatski vam može dati svetliji izgled. Pored toga, ovaj trend ima mladalačku energiju i kvalitet koji ujedno može izgledati i dramatično ali i sanjarski, u zavisnosti od nijanse koju izaberete.

Roze senka stoji svakom tonu kože, ali je potrebno pronaći odgovarajuću nijansu. Kada krenete u potragu za odgovarajućom roze senkom, treba da uzmete sve u obzir - od boje kose do boje očiju. Bogata nijansa maline fantastično stoji tamnijim tonovima kože, dok svetla i praškasta nijansa dobro stoji svetlijem tonu.

U slučaju da niste još uvek spremni nošenje ove boje, a želite da eksperimentišete, jednostavno stavite malo rumenila na kapke ili malo omiljenog ruža u boji breskve (ili roze ruž) kako biste videli kako vam stoje i takve nijanse.

Kada ste pronašli svoju odgovarajuću nijansu, potrudite se da je nosite na moderan način. Ovaj trend najbolje izgleda kada se iskombinuje sa minimalnom šminkom i dugačkim i gustim trepavicama.  Znači - maskara, ruž i eventualno puder sa rumenilom su dovoljni elementi da izgledate "top".

Takođe treba da znate da senku u roze nijansi ne treba da stavljate na donju liniju trepavica, već samo na gornji kapak i eventualno ispod oka. Stavljanje ovakve senke na donju liniju trepavica će učiniti da oči izgledaju kao da su iziritirane i pod infekcijom.

Ako želite da saznate kako možete da se našminkate uz pomoć roze senke, pogledajte našu galeriju.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group