Beauty - Make up

Rihanna dodala novi proizvod svojoj Fenty Beauty liniji

Neumorna Rihanna našla je dovoljno vremena da se ozbiljnije posveti svojim proizvodima za šminkanje.

Svima dobro poznata lepotica sa Barbadosa predstavila je svoj najnoviji proizvod pod nazivom Bright Fix. Radi se o formuli koja hidrira, posvetljuje i (što je verovatno većini dama i najvažnije) istog sekunda izlazi na kraj sa svim borama, proširenim porama, neujednačenim tenom i ostalim nepravilnostima.

U prevodu – podočnjaci više nemaju nikakve šanse za pobedu u nameri da vam upropaste idealan look.

Bright Fix je specifičan po tome što sadrži takozvani hidra-blend kompleks hidratantnih sastojaka koji pomažu u stvaranju završnog sloja kože. Na taj način postiže se efekat nežno ugrađenog pokrivača koji koži omogućava nesmetano disanje, a to se pokazalo kao izuzetno efikasno upravo kada je osetljivo područje oko očiju u pitanju.

Lagana tekstura otporna je na nabore i znoj, i lako se nanosi sunđerom (ili vrhovima prstiju) u samo nekoliko poteza. Inače, ovaj “izbeljivač” podočnjaka pruža brzi, prirodni efekat šminkanja bez šminke, i dolazi u neverovatnih 16 nijansi.

Definitivno nešto što bi svaka od nas trebalo da ima u svom neseseru, zar ne?

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group