Prvi pogled na ekskluzivnu kolekciju šminke posvećenu Princu

Evo jedne zanimljive vesti – uskoro ćemo imati prilike da na svoje lice stavimo omiljene boje legendarnog muzičara Princa.

Pogađate, prva u redu je njegova omiljena boja, purple, mada će sve iz asortimana biti maksimalno posvećeno kreiranju njegovog prepoznatljivog sexy izgleda. Takozvani smokey-eye pogled zagarantovan je duplom paletom senki, ajlajnerima za isticanje očiju, tečnim hajlajterom koji će dodati suptilan sjaj jagodicama i vodootpornim puderom za savršeno prikrivanje svih nedostataka.

Ne smemo zaboraviti ni Multitasker četkicu za šminkanje koja se istovremeno može koristiti kako na licu tako i na telu što u prevodu znači da ćete u svakom momentu biti sigurni da je apsolutno sve na svom mestu.

Ono što je posebno interesantno naglasiti jeste da su obe palete ukrašene ilustracijom Princa, te da nose nazive njegovih najvećih hitova, poput Raspberry Beret ili Get Yo Groove On.

Zadivljujuće nijanse ultraljubičaste, metalno roze i suptilne lavande na sebi imaju ugraviran dobro poznati ljubavni simbol po kome je Prince i bio prepoznatljiv.

Photo: urbandecay.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group