Proizvodi koji će učiniti da vaša praznična šminka traje satima

Proizvodi koji će učiniti da vaša praznična šminka traje satima

Pogledajte galeriju
Broj slika: 5

Bez obzira na to da li se šminkate svakodnevno ili ne, da li ćete se zadovoljiti nošenjem samo crvenog karmina na usnama ili ćete napraviti upečatljiviji izgled šminke, svi želimo da naš makeup look ostane stabilan na licu što je duže moguće bez potrebe da ga stalno obnavljamo.

Već godinama šminkeri pronalaze rešenje – između ostalog – i zaklinju se u fiksatore, sprejeve koji pomažu da šminka dugo ostane na licu. U suštini fiksatori deluju kao lagani, nevidljivi film, koji štiti šminku od bilo kakvih promena, pomažući joj da izgleda sveže čak i nekoliko sati nakon nanošenja.

Istovremeno, zahvaljujući svom sastavu bogatom hranljivim materijama, osiguravaju da koža ostane hidrirana, nudeći osećaj svežine koji traje tokom celog dana. Ovi sprejevi nemaju težak, lepljiv ili masni osećaj i koža ih odmah apsorbuje. Još jedan plus: možete ih naneti na lice čak i pre šminkanja, da biste stvorili idealno platno.

Ukoliko tražite savršen fiksator koji će učiniti da vaša šminka traje duže, pogledajte naše predloge u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group