Beauty - Make up

Preporučujemo: Otkrijte moć prirode uz novu Distillery make-up kolekciju

Naša svakodnevica je prepuna uzbuđenja i obaveza... konstantno nekud žurimo i jurimo, a nismo svesne da i lepi, i oni manje lepi momenti, sa sobom nose stres koji loše utiče na naš ten...

Koliko puta ste poželele da napravite pauzu i predahnete, ugrabite makar nekoliko trenutaka samo za sebe? Koliko dugo razmišljate o preokretu i na koji način da transformišete svoj način življenja? Da li je vaš spas u prirodi?

U poslednje vreme se sve češće okrećemo prirodi, od koje smo se odavno udaljili. Trudimo se da više vremena provodimo okruženi njenim lepotama i čarima, uživajući u svakom pupoljku, cvetu i prizoru, koji su prepuni inspiracije i koji nas navode da preispitamo sebe, svoje prioritete i želje. Priroda ima tu moć da nas opusti, da pročisti naše misli i podari nam sasvim novu perspektivu i pogled na čitav svet koji nas okružuje.

Priroda u sebi krije tajne koje će otkriti samo onima koji su istrajni, posvećeni i spremni da se u potpunosti podrede njoj. Deluje nam da se čitav svet ujedinio i okrenuo održivom načinu razmišljanja, što nas je podstaklo da malo ozbiljnije razmišljamo i o lepoti i zdravlju. Pažljivo biramo šta ćemo uneti u svoj organizam, šta ćemo naneti na svoju kožu, odlučujući se upravo za tzv. „čistu kozmetiku“ koja je savršena alternativa za pronalaženje pravog balansa.  

Kompanija Avon je prošle godine lansirala specijalnu Distillery kolekciju koja je veganska, bez alkohola, bez parfema, alergološki i klinički testirana. Veganska kozmetika je posebna po tome što se za njenu proizvodnju koriste isključivo sastojci biljnog porekla, čija dejstva nisu ispitivana na životinjama. Ponuđena sa održivim pakovanjem bez suvišnih materijala koji zagađuju našu planetu, Distillery kolekcija do sada je sadržala samo proizvode za negu kože, nastale od destilovanih, maksimalno delotvornih sastojaka, koji nam pomažu da postignemo efekat prirodne lepote u veoma kratkom roku. Čisti sastojci, ponuđeni u visoko koncentrovanim formulama, predstavljaju snagu ove kolekcije.

Nakon što su svet lepote sa lakoćom osvojili prvim delom svoje Distillery kolekcije, kompanija Avon je odlučila da nas obraduje šminkom koja otvara novo poglavlje, predstavljajući maskaru, puder i senke za oči. Sa šarmantnim pakovanjem koje na elegantan način nastavlja temu prethodno lansirane linije za negu, ovi noviteti su takođe veganski, pogodni za sve tipove kože i hipoalergenski.

Shadow Shots senke za oči daće vam priliku da sa lakoćom kreirate fantastične rezultate, jer se sastoje od najčistijih mineralnih pigmenata i esencijalnih sastojaka koji predstavljaju osnovu ove osvešćene kolekcije. Interesantne nijanse Distillery senki pružiće vam uživanje u jasnoj i živahnoj boji prilikom svakog nanošenja.

Pressed to Impress puder će obradovati ljubiteljke „no makeup“ izgleda, jer će im pružiti mogućnost ujednačavanja tena, bez previše slojeva šminke. Puder poseduje bogatu, kremastu teksturu, a nudi savršenu i dugotrajnu pokrivenost, zahvaljujući visokoj koncentraciji prirodnih mineralnih pigmenata. U ovom puderu svoje mesto pronalaze omega 3+6 kiseline od ulja semena maline, antioksidansi i mineralni pigmenti, a u njegovu moć ćete se uveriti nakon prve upotrebe.

Lash’d Up maskara je formulisana prirodno dobijenim voskom i čistim mineralnim pigmentima. U samo jednom sloju, uz pomoć svoje Lash Chaser četkice, ona će vašim trepavicama ponuditi bogatu crnu boju i dvostruki volumen bez grudvica. S obzirom na to da je kreirana isključivo od prirodnih sastojaka, preporučujemo je i damama sa osetljivim očima.

Distillery kolekcija nam je dokalazala da lepota pre svega potiče iz prirode i njenih plodova, našeg duha koji ćemo obogatiti ukoliko se više okrenemo prirodi.

Zato dopustite svojoj prirodnoj lepoti da zablista!

Proizvodi iz Distillery kolekcije, dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group