Pogled koji govori više od hiljadu reči

Vreme je da vaše trepavice postanu glas vašeg srca i ogledalo vaše duše…

Kao što svaka ekstrovertna osoba ne propušta priliku da podeli svoju toplinu i osmeh sa celim svetom, tako i vaše oči neće proći nezapaženo uz Extrovert maskaru. Već prvim nanošenjem, osetićete kako se vaše trepavice otvaraju i postaju živahne, baš kao što će i vaša srdačnost i otvorenost prema ljudima učiniti svet oko vas mnogo lepšim mestom.

Doživećete pravu eksploziju volumena, koja će vas ohrabriti da glasno izrazite svoje ideje i svoje stavove. Nova Avon Extrovert maskara svojom ekstremnom i velikom četkicom pokriće svaku vašu trepavicu (bez grudvica!), ističući lepotu vašeg pogleda na jedinstven način. Vaše oči postaće pravo platno, na kojem ćete oslikavati svoje želje, inspiraciju i svetlost koju nosite u sebi.

Formula ove čarobne maskare je kao tajanstvena i magnetična energija ekstrovertnosti koja privlači pažnju svakoga ko je okružuje. Popunjavajući vaše trepavice najtamnijim crnim pigmentom i svilenkastim vlaknima, dostiže se fantastičan izgled trepavica koje će na čaroban način krasiti vaše oči i koje će vam otvoriti novi optimistični pogled na svet.

Kako biste prikazale svu raznolikost vaše ličnosti, Extrovert maskara dolazi u tri prelepe nijanse. Uz crnu "Blackest Black" nijansu, dobićete osećaj samouverenosti i moći, spremne da hrabro koračate i osvajate svet! Uz "Brown Black" nijansu, postićićete topao i blistav izgled, poput vašeg osmeha koji osvaja srca svih oko vas, a uz plavu nijansu "Navy", zračićete smelošću, raspoložene da otkrivate nove horizonte.

Ekstrovertnost nije samo karakterna osobina, to je način života, zahvaljujući kome verujemo da svet postaje lepši kada se otvorimo prema drugima, jer se na taj način otvaramo i prema sebi. Uz Extrovert maskaru, svaki dan možete zračiti pozitivnom energijom, privlačeći poglede i komplimente, dok istovremeno ostajete verni svojoj unutrašnjoj snazi i autentičnosti.

Prepustite se Extrovert maskari, koja će vas inspirisati da budete svoje, jer kada otkrijete lepotu koju krije vaša duša, samo tada ćete zasijati poput najsjajnije zvezde.

Kao što svaka žena ima jedinstveni stil, tako i njene trepavice mogu izraziti sve aspekte njene ličnosti. Zato kreirajte neodoljiv pogled koji će se dugo pamtiti! Na kraju krajeva, nije li baš pogled taj koji govori više od hiljadu reči?

Extrovert maskara je dostupna od 1. avgusta u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group