Beauty - Make up

Pastelni make up trend za leto 2020

Pastelne boje osvojile su ovo leto.

Ako volite ove nežne tonove, svideće vam se predlozi za letnji make up koje smo danas izdvojili za vas. Odlučili smo da to ne budu klasični pastelni tonovi, koji mogu izgledati poprilično jednolično i bledunjavo, već nadograđene varijante.

Sve više na modnim pistama viđamo ovu vrstu make up-a, koja malo je reći, ostavlja bez teksta. Svojom nežnošću, pastelne boje dozvoljavaju vašem pogledu da iskaže svoju dubinu, a njihova smernost ujedno laska boji vaših očiju. Nadogradnja u vidu ajlajnera u boji i šljokica, potvrđuje da su pastelne boje kao stvorene za kreativnost.

Među najpopularnijim su ljubičasti i lila tonovi, koje možete dodatno istaći žutim momentima, koji će vaš pogled učiniti egzotičnim. Ako uživate u smernim roze i bojama breskve, uz njih vam je dovoljan dodir zlata i ajlajner koji će na lep način uokviriti vaše oči. Takođe, ne treba da izostavite kontraste, jer oni u sebi kriju neverovatan šarm.

Svoju plavu boju očiju možete naglastiti donjom linijom u tirkiznoj boji i nežnom pink pastelnom na gornjem kapku. Ako preferirate dramatične duge trepavice, njihovo prisustvo možete istaći predivnim prelazom sa pastelne boje breskve na narandžastu. Ukoliko celukupnoj priči dodate neizostavnu mint boju, koju podržavaju plavi i žuti tonovi, vaša pojava na svakom koraku biće primećena.

Kombinujte, uživajte i osvojite ovo leto vrelim pastelnim make up-om.

Ž.J.

Izvor: Maybeamakeupaddict

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group