Pariz i ruže: Lancome prolećna kolekcija šminke

Lancome makeup kolekcija za prolećnu sezonu dolazi u ružičastoj boji i otkriva sav šarm roze nijansi.

Pink, roze kao pupoljci ruže u baštama, kao ružičasti šampanjac ili roze kao svitanje pored reke Sene? Liza Oldridž priprema simboličnu boju nove Lancome make-up kolekcije inspirisanu Parizom.

Glavna zvezda kolekcije je hajlajter La Rose à Poudrer. Svet je video sve vrste hajlajtera, a hajlajter iz nove kolekcije je šteta uništiti četkicom. Ovaj hajlajter iz kolekcije Lancome ruši sve rekorde i Instagram je pun entuzijazma za #laroseapoudrer tag. Latice ruža su prekrivene slojem svetlucavog praha. Prelazeći lagano četkom, možete dobiti deo hajlajtera, koji će biti dovoljan za obraze, bradu i vrat.

Novi set šminke sa panoramskim ogledalom obuhvata šest pastelnih boja i tri karmina sa različitim teksturama. Oni mogu biti pomešani, kombinovani i primenjeni u bilo kojoj kombinaciji. Ajlajner dolazi u novim nijansama, a najhrabrija je - №04 Black.

Juicy Shaker je ispunjen sa tri nove nijanse: 303 Cocoon Bonbon, #010 Chantilly, #343 Bubble Gum. Miriše na žvake i detinjstvo.

Kampanju je uradio poznati fotografski duo Mert i Markus. Zaštitno lice kampanje je ambasador brenda, glumica Lili Kolins koja obožava roze boju. Ona je podržala kolekciju i pojavila se na ceremoniji dodeli nagrada "Zlatni globus" u svetlo roze haljini od čipke Zuhair Murad Couture.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group