Ovo su 3 najbolja pudera za zaštitu od sunca

Puderi za zaštitu od sunca su u suštini SPF kreme u obliku kompaktne šminke, lagane teksture, koje nude visoku zaštitu od UVB-UVA zraka.

Većina njih nemaju masnu kompoziciju, ne lepe se, prekrivaju nesavršenosti i neujednačen ton, nudeći prirodan, mat efekat koji traje satima. Pogodni su za upotrebu i za najosetljiviju, netolerantnu kožu, a istovremeno mogu da funkcionišu i kao svetlija podloga za letnju šminku (mogu da zamene puder).

Istovremeno, njihovo praktično pakovanje, sa sunđerom za nanošenje i ogledalom, pruža udobnost i lakoću korišćenja kako bi vas lako pratili gde god da krenete. Sve što treba da uradite je da izaberete nijansu koja odgovara vašem tonu kože.

Kako ih treba primenjivati?

Pre izlaganja suncu, uzmite odgovarajuću količinu suvim sunđerom i utapkajte od sredine lica ka spolja (preko celog lica i vrata). Ne zaboravite da ponovo nanosete za kontinuiranu zaštitu, posebno nakon znojenja, plivanja ili brisanja peškirom.

Naše omiljene pudere za zaštitu od sunca otkrijte u galeriji fotografija.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group