Beauty - Make up

Ovo je make-up koji ne smete propustiti u 2021 !

Raspoložene za promene, za smeh, za odvažan izgled, za život bez straha, za vesele momente i lude provode – kako vidite sebe u 2021?

U verziji sebe 2021. okrećem se novim izazovima, osveženju i vedrim bojama! Koliko sam bila okupirana drugim stvarima u proteklom periodu, odlučila sam da se konačno posvetim svom izgledu i da budem sebi lepa svaki dan!

Moja make up kolekcija se poprilično smanjila i svela na minimum, jer mi nije bila prioritet, ali sad će mi prijati osveženje, ispunjeno vedrim tonovima, nijansama i šarenim kombinacijama. Budući da još uvek nastojim da zaobilazim zatvorene prostore, tržne centre i drogerije, poštujući socijalnu distancu, sve senke za oči, ruževe i maskare sam pronašla u najnovijem AVON katalogu, u elektronskom obliku. Toliko  živopisan na prvi pogled,  listajući stanicu po stranicu, zaključujem da će mi ova godina biti obojena i veselija nego ikad do sad!

Moj prvi izbor na listi za kupovinu je 5in1 Lash Genius maskara

Neverovatnih 5 benefita u samo jednoj maskari – volumen, dužina, razdvajanje, podizanje trepavica i raskošna intenzivna boja, kao stvoreni su za pogled koji osvaja. Baš to je nedostajalo mojim očima. Jedino imam nedoumicu između nijansi, jer su Emerald (zelena - za smeđe oči), Navy (plava – za plave oči) i Aubergine (ljubičasta – za zelene oči) jednako neodoljive.

Akcentujem oči krejonom sa svetlucavim tragom

Da bi moj pogled dodatno došao do izražaja, otkrila sam Glimmerstick Diamonds krejon za oči, sa dijamantskim odsjajem, kao stvoren za sve trenutke kada poželim da zaboravim na pravila. Uz tri fantastične nijanse – Twilight Sparkle – plava, Emerald Glow – zelena, Sugar Plum – ljubičasta, moje oči će biti definisane svetlucavim tragom. Jednostavno perfektno!

Paleta senki u zavodljivim nijansama

A kako bi priča bila kompletna, Perfect Wear senka za oči je upravo ono što sam tražila. Magnetna privlačnost tri senzualne nijanse Moonlit Mauve, Urban Skyline i Mocha Latte, je prosto neopisiva. Svaka od njih deluje poput palete boja za slikarsko platno. Već zamišljam sve te predivne kombinacije uz 4u1 palete senki. Svetlucave i sjajne, jednostavno su kao stvorene da obeleže ovu godinu.

Neodoljiv ruž za sve prilike

S obzirom  da moja pojava nije kompletna bez ruža za usne, sa ushićenjem prelistavam katalog u potrazi za novim Avon ruževima, a pažnju mi je privukao Matte Legend. Tako neodoljiv, tako senzualani tako moj! Dostupan u tri predivne boje Wanted, Crave i Flawless uz mat finiš, kao stvoren je za sve izlaske koje imam u planu ove godine (da, sve one koje sam propustila u godini koja je iza nas). Posebno me privlači oblik dijamanta koji olakšava precizno nanošenje i stavljam ga na svoju shopping listu!

Gel Shine lak za nokte je pravo osveženje

Hm? Mislim da je i mojim noktima potrebno kolorita, a Gel Shine lak je kao stvoren za to. Živopisne boje – Run Wild, Everyday Pretty i Showmance, kao da obećavaju onaj fantastičan izgled koji nokti imaju kada izađete iz salona.

Zadovoljno, sa osmehom i vedrinom, započinjem Novu 2021. i sa nestrpljenjem čekam da mi stignu proizvodi poručeni iz najnovijeg Avon kataloga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group