Ovaj jednostavan način šminkanja će vašim očima dati prirodan efekat podizanja

Biće vam potrebna samo dva proizvoda za šminkanje da biste to postigli.

Da li ste ikada zamišljali da ćete uz vrlo male promene u načinu nanošenja senke, olovke ili hajlajtera, ali čak i upotrebom određenih nijansi senki, videti ogromnu razliku u vašim očima? I ne mislimo samo na njihovu veličinu ili oblik, već i na efekat podizanja koji možete lako da napravite sa samo jednom nijansom - i određenom tehnikom šminkanja. U pitanju je efekat koji zauzvrat može da "promeni" celo vaše lice i učini da u trenu izgledate mlađe i odmornije.

Nije tako teško kao što zvuči: trebaće vam samo iskošena četkica za nanošenje senke i smeđa senka ili smeđa olovka. Možete koristiti i tečni ajlajner ako želite, samo senka je poželjna za mekši i ne tako smeli efekat.

Savet: Braon boja je poželjnija od crne jer je manje intenzivna i mekša, dok se suptilno ističe i laska svim tonovima kože.

Uputstvo: Da biste stvorili efekat liftinga na vašim očima, čineći ih podignutim i bademastim, konturišite ih senkom i četkicom, nakon što ih prvo navlažite sa malo vode ili spreja za fiksiranje. Povucite liniju prema gore prema vašim obrvama umesto u pravoj liniji i utapkajte je prstom. Potrudite se da linija bude što tanja i finija.

Opciono, upotpunite svetlim senkama na kapcima koristeći bež i braon senke.

Pogledajte i sledeći vodič koji će vam pomoći:

@militza.yovanka Eye lift with makeup & it’s actually EASY! #makeuphack #eyelifthack ♬ original sound - Militza Yovanka

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group