Beauty - Make up

Opčinjavajući zlatni make up za kasne jesenje dane

Postoji mnogo boja koje jesen smatra svojima.

Tu su žuti, narandžasti, oker, crveni, ljubičasti, braon i svakako maslinasto zeleni tonovi. Ali ni jedna boja bolje od zlatne ne opisuje jesenju lepotu. Kada je u pitanju ženska lepota, zlatna boja je uvek dobro prihvaćena. A na samom odlasku jeseni čini se kao savršen šlag na torti, za upotrebu u vidu make up-a.

Zlatna senka je trend koji je opšte prihvaćen ove sezone. Ona postoji onoliko dugo koliko i pravilno pigmentirana senka, i da izgleda predivno u najširem spektru kombinacija. Zlatna boja izgledu jedne dame daje prefinjen ton, a sa njom čini se ne možete pogrešiti. Bez obzira da li ovu boju koristite za naglašavanje drugih tonova ili je ona u vašem centru pažnje, zlatna boja deluje bezvremenski.

ZLATNE IDEJE ZA JESENJU SENKU NA OČIMA

Gotovo da je nemoguće pronaći boju sa kojom zlatna ne može da se složi. Bilo da volite neutralnije ili upečatljivije tonove, zlatna boja izgleda izvrsno uz crvene, narandžaste i ljibičaste tonove kojima daje rafiniran izgled. Šta više smeli tonovi su u trendu ove sezone, a uz zlatnu boju oni dobijaju novu dimenziju a vaš pogled preko potrebnu dubinu.

Takođe ako odaberete nežnije tonove koji će zlatnoj boji dati mogućnost da bude dominatna, nećete pogrešiti jer ova boja je kao stvorena za sve jesenje avanture koje pred sebe postavite. Vašoj klasičnoj garderobi daće elegantan izgled, dok će idealno pristajati uz vrlo stilsku odeću.

Potražite u našoj galeriji vašu inspiraciju.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group