Beauty - Make up

Odlazak na bazen bez razlivene maskare

Prirodna lepota ima svoje finese, ali je ponekad potrebno tako malo da bi lepota jedne žene došla do izražaja.

Pod malo mislimo na nekoliko poteza četkicom maskare, za zavodljiv pogled kom je nemoguće odoleti. Mali detalj u vidu maskare na trepavicama može u velikoj meri da podigne samopouzdanje. Međutim, problem nastaje na bazenu. Voda nije naročit prijatelj make up-u, a naročito se dobro ne slaže sa običnim maskarama.

Dugotrajan efekat predivnih dugih trepavica kakve vam možda obećava vaša klasična maskara je ono što ona ne može da vam ponudi kada ste na bazenu. Upravo iz tog razloga, danas vam predstavljamo najbolje vodootporne maskare. 

Istinska ženska noćna mora, tamne mrlje ispod očiju nastale usled razlivanja maskare na bazenu, zahvaljujući vodootpornim maskarama koje ćemo vam danas predstaviti postaće vaša davna prošlost. Svaka od njih je podnela teret u vidu izazova na venčanju najbolje prijateljice, kada suze radosnice same teku, kao i kada se dvoje ljubavnika zauvek rastaju na filmskom platnu. Da, vodootporna maskara je – must have – u ženskoj torbi.

S toga ne propustite priliku da ovog leta uživate u flertu sa zgodnim momcima na bazenu, jer vas ove maskare neće izneveriti. Zavirite u našu galeriju i pogledajte šta vam svetski brendovi preporučuju u pogledu vodootpornih masakara. Edicija kreirana za dame sa stilom, koje ništa ne prepuštaju slučaju.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group