Beauty - Make up

Novi letnji make up trend: šareni ajlajner

Leto je definitivno godišnje doba stvoreno za eksperimentisanje sa bojama i dezenima...

Nedavno se pojavio novi trend na Instagramu koji će obradovati sve dame koje vole boje i šarenilo koje donosi leto. Reč je o unapređenom “cat-eye” izgledu koji se sastoji iz nekoliko paralelnih linija u različitim bojama.

Mlada umetnica Nikol Tejt iz Australije će vas oduševiti njenim grafičkim, raznobojnim ajlajnerima i tehnikom kojom ih nanosi. Još jedna dobra stvar je što je ovaj trend vrlo novčano pristupačan – umesto kupovine nekoliko ajlajnera u drugim bojama, možete upotrebiti tečne ruževe za dobijanje ovog izgleda. Nikol je objasnila da je paleta boja kod ruževa mnogo veća, ali i da se dosta brže suđe nego većina drugih ajlajnera.

Da biste kreirali ovaj izgled, potrebni su vam tečni ruževi u različitim bojama po želji i tanka četkica sa kojom ćete izvlačiti linije i praviti “mačkaste oči”. Takođe je potrebno da budete strpljivi i precizni, što dolazi sa vežbanjem. Nikol uz pomoć svetlih boja i četkice nanosi prvo jednu liniju, zatim drugu iznad nje u istom pravcu i tako dok nije zadovoljna konačnim izgledom. Do sada je uspela da kreira izgled sa pet linija, a vi možete pokušati da iscrtate i više ako želite.

Pogledajte kako izgleda ovaj novi trend i pokušajte da ga iskopirate za letnju sezonu koja nam još malo dolazi. Ukoliko ovakav ovaj izgled nije u vašem stilu, isprobajte makar jednu liniju u nekoj nekonvencionalnoj boji. 

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group