Beauty - Make up

Novi beauty trend: trepavice poput „anđeoske kose“

Kosa anđela umesto veštačkih trepavica? Ovo je nova ideja za šminkanje za novogodišnju noć.

Zimi, pogotovo tokom sezone zabava, fokusiramo se na sjajnu šminku za oči. Zlatne, srebrne ili biserne senke osvetljavaju kožu i daju dubinu našim očima. Postoji mnogo prilika u kojima će ove senke dobro izgledati i u blažoj verziji. Praznici, novogodišnja noć, a kasnije i Božić – definitivno je vreme za takvu šminku.

Ove sezone, make-up umetnici promovišu starliner ili liniju na očnim kapcima sa zvezdama. Gornju i donju liniju trepavica takođe će naglasiti „tinsel lashes", koje imaju šansu da postanu beauty trend.

Da, od sada ćemo umesto veštačkih trepavica, pričvršćivati „anđeosku kosu“ na kapke. To je jednostavna i efikasna ideja za šminku za novogodišnju noć. Na Instagramu postoji sve više predloga sa svetlucavim trepavicama u glavnoj ulozi.

Kako ih napraviti? Sve što treba da uradite je da isečete trake "anđeoske kose", koja je deo novogodišnje dekoracije i da ih pričvrstite za prirodne trepavice lepkom.

Da biste postigli jači efekat, istaknite oči sjajnom senkom. 

M.L.

foto:elle.pl

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group