Nova maskara koja teži da zameni sve ostale

Daje dramatičan volumen i dužinu, razdvaja, ispravlja i "okreće" trepavice.

Ako želite zaista dramatične trepavice bogatog volumena, dužine i impresivne zakrivljenosti, onda ćete najverovatnije koristiti više od jedne maskare za nanošenje slojeva.

MAC teži da vas oslobodi haosa u vašem budoaru zamenom svih maskara novom MAC Stack maskarom.

Bilo je potrebno više od dve godine da se napravi, a zadatak je bio jednostavan: prikupiti sve zahteve žena i kreirati jedan proizvod koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Ugrađene četkice u dve veličine, Superstack Mega Brush i Superstack Micro Brush, odlikuju se potpuno posebnim oblikom koji podseća na laticu cveta, tako da pokrivaju i najsitnije dlačice, sa svih strana dajući nenadmašnu dužinu i intenzitet, koji traje do 24 sata.

Jedan sloj može dati kremast i lagan izgled, dok više slojeva daje zavodljivu dužinu i savršen volumen. „Njena jedinstvena formula je idealna za žene koje traže različite i raznovrsne karakteristike u proizvodu, jer im nudi potpunu kontrolu“, kaže Tifani Džonston, makeup umetnik iz Los Anđelesa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group