Beauty - Make up

Nova Gucci kolekcija šminke za proleće 2017

Nova Gucci Beauty kolekcija šminke za prolećnu sezonu nam donosi bogato pigmentisane boje koje se lako nanose, razmazuju i mešaju...

Svaka nijansa sadrži sjaj i čestice koje odlično reflektuju svetlost i samim tim ističu vaše oči ili usne. Saznajte koja šminka čini ovu odličnu prolećnu kolekciju:

Gucci Magnetic Quad senke

Kao što im i samo ime kaže, ova mini paleta se sastoji od četiri boje – dve nijanse ljubičaste, crne i bele. Mogu se koristiti odvojeno ili pomešati za dobijanje savršenog smokey-eye efekta. Lako se razmazuju i postojane su.

Gucci Smokey Eye olovka za oči

Olovke za oči su prvenstveno dizajnirane za lakše kreiranje “smokey-eye” efekta na očima. Sadrži jarku, pigmentisanu boju i može se nanositi bilo kako sa istim efektom: četkicom, sunđer apliaktorom, pa čak i prstima.

Gucci Magnetic senka

Gucci je u ovoj kolekciji predstavio i senke u jednom komadu, za sve one koji ne žele da imaju gotovu paletu, već da kreiraju sopstvenu. 

Gucci Infinite Length maskara

Maskara za isticanje dužine trepavica će oduševiti sve njene korisnike. Kreirana sa elastinom, ova četkica će  pomoći da istaknete maksimalno svoje trepavice, ali i oči.

Gucci rumenilo

Rumenilo dolazi u nekoliko različitih nijansi, kako bi svaka žena mogla da nađe odgovarajuću za svoj ten. Uz rumenilo se dobija i mekana četkica za olakšano nanošenje.

Gucci Sleek Counturing olovka za usne

Olovke za usne su kreirane u nekoliko različitih nijansi koje možete da kombinujete sa ruževima.

Gucci Luxurious Moisture Rick ruž

Gucci Luxurious Moisture Rick ruž ima blagi sjaj u finišu i laganu teksturu. Sadrži ulja i emolijente koji pored pružanja prelepe boje, hidriraju usne.

Gucci Vibrant Demi Glaze tečni ruž

Tečni ruž s emože koristiti kao sjaj, balzam ili finiš preko ruža. U bogatim bojama, svaki će biti odličan izbor za prolećnu i letnju sezonu.

Gucci Bold High Gloss lakovi za nokte

Gucci Bold High Gloss lakovi za nokte će zaštititi vaše nokte i pružiti im visok sjaj i jednu od najtrendi boja.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group