No-Makeup Makeup Look: Jednostavni koraci za prirodnu šminku

Kako postići No-Makeup look u 5 jednostavnih koraka?

Danas preovladava trend neutralne šminke i svakim danom dobija naklonost sve više žena koje traže prirodan i nepretenciozan način da bez preterivanja pokažu svoju prirodnu lepotu.

Hajde da istražimo svet šminke bez šminke i vidimo kako možemo postići ovaj lak No-Makeup look u lakim koracima.

Korak 1: Pripremite kožu

Osnova izgleda bez šminke je zdrava i blistava koža. Počnite sa kremom za hidrataciju kože i stvaranje glatke i zdrave baze. Zatim koristite laganu podlogu ili čak BB kremu kako biste svojoj koži dali ujednačen ton bez skrivanja njenog prirodnog izgleda. Nanesite nežnim pokretima, koristeći sunđer za šminkanje ili prste da biste dobili ravnomeran finiš.

Korak 2: Oči

Za jednostavan, prirodan izgled šminke za oči, izaberite svetlu, prirodnu nijansu roze ili bronzano braon i nanesite je na kapak. Koristite meku četku da dobro izblendate senku za ujednačen efekat. Zatim koristite prozirnu ili smeđu maskaru i nanesite lagani ajlajner u prirodnim nijansama duž linije trepavica.

Korak 3: Prirodno rumenilo

Rumenilo treba da stvori prirodnu boju na jagodicama, bez izazivanja jakih kontrasta. Izaberite prirodnu, nežno ružičastu ili boju breskve i nanesite je nežno za zdrav i prirodan efekat.

Korak 4: Usne

Za usne izaberite boju koja je slična vašoj prirodnoj boji usana. Bledo ružičasta ili nude boja je idealna za suptilan i prirodan efekat. Takođe možete koristiti balzam za usne da bi vaše usne bile vlažne i sjajne.

Korak 5: Hajlajter

Da biste upotpunili izgled fokusirajte se na osvetljenost. Koristite hajlajter na oblastima koje prirodno svetle tokom dana, kao što su centar čela, nos i jagodice. Ovo će vašem licu dodati zdrav sjaj bez stvaranja previše sjajnog efekta.

Dovršavanjem ovog vodiča za No-Makeup look, primetićete da je rezultat sveže i prirodno lice koje ističe vašu pravu lepotu. Prava tehnika kreiranja jednostavne i svetle šminke, bez preteranog izgleda, ključ je za one koji vole prirodnu lepotu i žele da je diskretno istaknu. Zato se prepustite ovom trendu koji prihvata jednostavnost i ističe vaš prirodni sjaj.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group