Ništa ne asocira na leto kao novi ColourPop Malibu Barbie!

ColourPop Malibu Barbie je najnovija kolekcija šminke koja stiže u vodeće beauty-centre već do kraja ovog meseca.

Inspirisana plažom za vrhunski letnji glam-look, najnovija ColourPop kolekcija sastavljena je od najprodavanijih formula kozmetičke kuće. Radi se zapravo u udruživanju snaga sa Mattelom i proslavi 50-ogodišnjice kolekcije Malibu Barbie.

Retro dizajn, malen i kompaktan taman za predstojeće leto sadrži paletu senki sa 15 predivnih nijansi od kojih se posebno izdvajaju nijanse narandžaste, aqua-plave i naravno ružičaste u svim mogućim varijantama.

Sve ove senke se mogu savršeno ukomponovati sa toplim zlatnim Beach Party Super Shock highlighter-om ali i sa LUX ruževima i odgovarajućim Lippie olovkama koje sadrže najnežije roze koje možete zamisliti.

Dodatno, u kolekciji se još nalazi i ekskluzivan komplet 100% veganskih trepavica Falsies, takođe inspirisanih Malibu Barbie kolekcijom. Dodaće dužinu i volumen vašem izgledu za tili čas, a istovremeno ćete u najkraćem mogužem roku biti spremne za plažu.

Nadamo se da ćemo uskoro biti u mogućnosti da isprobamo ovu veselu kolekciju.

Photo: colourpop

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group