Natural makeup look: 5 najboljih braon ajlajnera

Uprkos činjenici da se crni ajlajner smatra jednim od osnovnih sastojaka našeg kompleta za šminkanje, braon ajlajner je ono što vam može pomoći da postignete prirodniju, svežiju šminku.

Jednostavan je i lak za upotrebu, odgovara svima i zaista može da napravi razliku bez obzira da li govorimo o izgledu bez šminke ili nečem odvažnijem i smelijem.

Za razliku od crnog ajlajnera koji čini izgled smelijim ili ponekad „težim“, braon dodaje „toplinu“, čineći da cela šminka izgleda prirodnije. Iz tog razloga, smatra se savršenim izborom za isticanje boje očiju u prirodnom izgledu šminke. Malo korektora, rumenila, gela na obrvama i suptilnog braon ajlajnera na očima i spremni ste!

Takođe, bez obzira da li koristite olovku, gel ili tečni - ajlajner naglašava oči tako da ne izgledaju previše intenzivno. Fleksibilan je u upotrebi i iz tog razloga, u izvesnom smislu, „oprašta“ greške, čak i ako ste početnik u šminkanju. Ukoliko pogrešno nanesete ajlajner, možete dodati malo braon senke i izblendati. Dobićete sjajan smokey izgled očiju.

Na tržištu možete pronaći bezbroj nijansi braon boje - od svetle do tamnije i od neutralne do intenzivnije, u zavisnosti od ukusa ili šminke koju želite da postignete. U galeriji smo izdvojili 5 naših omiljenih braon ajlajnera koje možete izabrati ako želite da se odmorite od klasične crne.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group