Napravite same bilo koju nijansu ruža kod kuće

Potraga za savršenom bojom ruža je završena!

Zahvaljujući ovom tutorijalu, moći ćete da imate boju ruža koju ste oduvek želele za samo nekoliko minuta.

DIY šminka je od skora postala jako popularna, pogotovo nakon što su se jedinstvene i nekonvencionalne boje probile u sam vrh šminkanja. Za pravljenje ruževa su se u početku koristile topljene voštane boje, međutim ova strategija nije imala baš dobar efekat. Iako su voštane boje imale intezivnu boju, izazivale su različite reakcije na koži. Došlo je do toga da su predstavnici firme za pravljenje voštanih boja „Crayola“ na svom sajtu napisali da ljudi prestanu da tope boje i da od njih prave ruževe, kao i ostalu šminku.

„Šminka prolazi kroz specifična i rigorozna testiranja, zato što je namenjena da se koristi na koži. Voštane boje nisu napravljene za ovakvu upotrebu, pa se samim tim ne testiraju na isti način i ne bi trebalo da se koriste kao deo kozmetike, tj. šminke. One nisu dizajnirane, testirane i dozvoljene za takvu svrhu.“

Međutim, nisu samo voštane boje predmeti koje imate u kući, a da boje. Umesto opasnih kućnih proizvoda, jutjuberka pod nazivom IdunnGoddess je napravila korak - po - korak tutorijal, u kojem se koriste proizvodi koji ne utiču loše na kožu.

Kako bi napravila ruž, ona je istopila običan balsam za usne, zajedno sa puderastom senkom za oči u mikrotalasnoj. Ovakav pristup je odlična prilika da upotrebite zanemarene nijanse, kao i da stvorite unikatne boje koje se ne mogu lako pronaći u radnjama (ili koje uopšte ne postoje).

Iako je upotreba ruža sa pigmentima senke za oči bezbedna, jer se senke generalno koriste za šminkanje, uverite se da su one dobre za vaše usne. Dobro pogledajte sastav senke i proverite da li neka od supstanci može da izazove alergijsku reakciju na usnama.

Pogledajte video ispod koji će vam olakšati ceo proces i pomoći da lako same napravite omiljenu boju ruža za usne.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group