Najrelevantniji prolećni manikir je cvetni - evo 10 ideja

Leto je sve bliže, a to znači da je vreme za letnji manikir koji će ukrasiti vaše nokte divnim cvetnim otiscima.

Postoji mnogo opcija za njegovo izvođenje - od realističnih slika belih rada i suncokreta do pravog suvog cveća. Cvetni manikir ostaje popularan i ove sezone, a posebno su popularni naivni "dečiji" crteži. Cveće može biti u različitim oblicima, bojama i veličinama, ali nemojte preopteretiti dizajn sa previše detalja kako ne bi izgledalo preterano.

Ako živahne bele rade koje izgledaju kao da ih je naslikalo petogodišnje dete, nisu po vašem ukusu, možete dati prednost realizmu ili možete ići dalje i koristiti pravo suvo cveće u svom manikiru. Ovaj trend je relativno nov, ali je već stekao armiju fanova. Da bi manikir izgledao uredno, kao podlogu izaberite nude nijanse ili providni gel. Ovaj trend noktiju je svestraniji nego što se čini na prvi pogled, a mogu ga primeniti čak i ljubitelji minimalizma. Belo cveće na providnoj podlozi ili u pastelnim nijansama će izgledati letnje, ali ne previše prkosno.

Inspirativne predloge otkrijte u galeriji fotografija.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group