Beauty - Make up

Najnoviji trendovi manikira stvoreni za poslovne žene

Većina firmi današnjice ima određeni kodeks oblačenja.

U tu grupu, mada ne striktono istaknuto, pored odeće spada i obuća, frizura i šminka. Potrebno je pronaći balans između svakodnevnog autfita i poslovnog izgleda. Sa dolaskom leta, na raspolaganju vam je širi spektar trendova i boja. Nije im lako odoleti, ali je vrlo škakljivo i prepustiti se većini onih akcentnih momenata. Naša današnja tema tiče se izgleda vaših noktiju, ako se bavite kancelarijskim poslom i volite da budete u trendu. Sakupili smo neke od najzanimljivijih ideja za stilizovanje noktiju ako ste zaposlena žena.

NOKTI SA EFEKTOM MERMERA

Veoma popularna ideja doletela nam je u vidu nail arta sa efektom mermera. Da biste ih prilagodili vašem poslovnom izgledu, odaberite neku svetlu nijansu kao što je bež, svetlo siva ili roze. Bele varijante sa prošaranim crnim detaljima su takođe vrlo tražene, a kombinacija sa ružičastim nijansama umanjiće njihovu izražajnost.

NEGATIV SPACE

Negativ Space tehnika ukrašavanja noktiju je takođe vrlo upečatljiva, i daje vam nešto smeliji poslovni izgled. Možete odabrati polu varijantu Negativ Space efekta, sa drugom polovinom koja je u nekoj neutralnoj nijansi poput bež, sive ili bele.

MAT VARIJANTE LAKOVA

Mat nokti su ponovo IN, i ako ste se zaželeli njihove finoće, ovog leta imate priliku da ponovo uživate u njima. Uz mat varijante lakova lako je pronaći savršenu poslovnu kombinaciju. Mat finiši daju noktima željenu teksturu i deluju vrlo otmeno. Sivi, bež, French ili sa dezenom, ali mat, kao stvoreni su za poslovnu ženu koja drži do svog izgleda.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group