Najbolje BB kreme koje možete odabrati ovog leta

BB kreme imaju dugu istoriju: prvobitno su kreirane u Koreji sa ciljem da daju intenzivnu pokrivenost ženama koje su oduvek želele da imaju porcelansku kožu, dok su istovremeno pružale hidrataciju i zaštitu od sunca.

U Evropi su ih prvi upotrebili u Nemačkoj dermatolozi, sa osnovnom svrhom da prikriju ožiljke i crvenilo, umire i zaštite kožu. Tokom vremena i kako su godine prolazile, ove kreme su se razvijale i sada govorimo o formulama nove generacije, koje kombinuju znanje u nezi kože sa specijalizacijom u umetnosti šminkanja. U Evropi se kompozicije malo razlikuju po tome što su obično prilično lagane i imaju moć da ujednače ten, ali se svakako ne mogu porediti sa puderima koji imaju za cilj punu pokrivenost.

U suštini govorimo o potpuno svestranom proizvodu, koji je 3 u jednom: nudi hidrataciju, prekrivanje i zaštitu od sunca, kombinujući tri osnovna koraka svakodnevne nege. Osim toga, BB kreme daju vrlo prirodan rezultat i idealan su izbor za devojke koje ne žele nešto preteško na svojoj koži.

U galeriji pogledajte 5 najpopularnijih (i isprobanih) BB krema:

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group