Moka manikir: Dženifer Lopez je već isprobala novi trend

Ako tražite inspiraciju za jesenji manikir, pop ikona možda ima baš onu nijansu koju ste tražili.

Nakon nude manikira, moka je sledeća boja koju treba isprobati ako volite zemljane nijanse na noktima.

Dženifer Lopez je poznata po trendovima lepote koje pokreće, jer uvek uspeva da postigne savršen balans između novih trendova i bezvremenskih. Naročito kada je u pitanju nail art, poznata pop zvezda uvek prva isproba najnovije trendove, ističući manikir koji odiše sofisticiranošću, baš kao i mlečni koji je odabrala za svoje venčanje.

Najnoviji manikir koji je isprobala, inspirisan je bojama prirode, posebno bojama jesenjeg lišća. Takođe poznat kao moka manikir, braon lak koji je odabrala za oktobar je super moderan i elegantan u isto vreme.

Guru Tom Bachik Nails potvrđuje da je ovo boja koju morate isprobati. Bez obzira na oblik ili dužinu vaših noktiju, ova nijansa se lako prilagođava svemu jer je elegantna i neutralna. Ako vam braon tonovi nisu omiljeni, možete se inspirisati bojama koje su im bliske u paleti i isprobati khaki, ​​bež ili svetlo sivi manikir.

Bachik ima rešenje i za ljubitelje glama. Ako želite da dodate sjaj svojim moka noktima, uzmite inspiraciju iz blistavog moka manikira Selene Gomez, sjajnog predloga za jesenje mesece koji će svi želeti da kopiraju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group