Moderan letnji pedikir: 10 inspirativnih ideja

Leti pedikir postaje važan deo izgleda, posebno ako više volite sandale i papuče od zatvorenih patika i cipela.

Naravno, uredan nude pedikir je bezvremenski klasik, ali leti uvek želimo da dodamo svetle boje.

Najpopularnija opcija je i dalje običan jednobojni pedikir - bez obzira koju boju izaberete, takav pedikir će uvek izgledati uredno. Možete se odlučiti za najklasičnije boje - crvenu, bordo ili crnu, ili možete koristiti najmodernije nijanse sezone. Ovog leta na vrhuncu su sve nijanse zelene i roze, žute, narandžaste, lavande i plave. Ukoliko ne možete da odlučite koja boja vam se najviše dopada, primenite trend manikira sa različitom bojom za svaki nokat na svojim nožnim prstima. 

Ako ste umorni od minimalizma i želite zaista neobičan pedikir, isprobajte sofisticirani nail art. To mogu biti apstraktne slike, geometrija ili čak prava slika! Da li volite Van Goga? Postavite mini reprodukciju njegovih slika na nokte. Takav pedikir će zahtevati profesionalizam majstora, vašu istrajnost i puno vremena, ali rezultat će iznenaditi sve i vaši nokti će doći do izražaja u bilo kojim sandalama.

U galeriji pogledajte inspirativne predloge i izaberite svoje favorite pre nego što odete u salon i zakažete novi pedikir.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group