Beauty - Make up

Moć koja pomera granice lepote: Power Stay make-up kolekcija

Kakva je savremena žena? Samouverena, odvažna i svesna onog što želi. Moćna toliko da svojom lepotom pomera granice realnosti...

Ona zna da uživa u trenutku i ne prepušta ništa slučaju. Snažna je, moderna, uvek u toku sa aktuelnim trendovima, ali i verna sebi, svom stilu i ciljevima. Izbirljiva je i sa punim pravom. Danas samo zaista snažna žena ima pravo da bira i da završnu reč. Kada žena glasno kaže šta želi, to postaje njena stvarnost. Njena pojava je dopadljiva i nezaboravna. Njen istančan ukus i lepota, govore o kakvom karakteru je reč. Ona se ne zadovoljava prosekom, naročito kada je reč o njenoj lepoti. Treba joj nešto u šta može da veruje i što je neće izneveriti. Nešto na šta se može osloniti tokom celog dana.

Da li ste i vi pronašle svoj oslonac?

Mi smo dugo u potrazi za snažnim i postojanim make-upom. Bez kompromisa. Onaj koji se lako nanosi i traje tokom čitavog dana. Nikako težak, da ne bi bio smetnja letnjim avanturama. Nešto izražajno, senzualno, nešto snažno. Nedavno smo ga otkrile i spremne smo da sa vama podelimo tu malu tajnu.

Da li ste spremne za najsnažniji make-up do sada?

Nova Avon Power Stay kolekcija će istaći vašu prirodnu lepotu, toliko snažno i moćno, da ćete apsolutno zablistati ovog leta na svakom koraku!

Jedinstven set šminke koja traje onoliko dugo koliko je vama potrebno. Dugotrajna, otporna i toliko lagana da ćete apsolutno zaboraviti da je imate na licu. Power Stay kolekcija je kreirana tako da zadovolji vaše potrebe za perfektnom šminkom tokom čitavog dana i noći. Jasne, moćne i izuzetno postojane boje koje se ne razmazuju po licu, upravo su ono što je nedostajalo jednoj savremenoj dami.

Kolekcija obuhvata 6 proizvoda:

POWER STAY – vodootpornu maskaru za volumen

Kada vam zatreba nešto na šta možete da računate i do 24h, bez razmazivanja po licu i tokom najtoplijih dana. Color Lock tehnologija je zaslužna za držanje svake pojedinačne trepavice na njenom mestu i vaš zavodljiv pogled. Zakrivljena četkica za sjaj bez grudvica – savršeno.

POWER STAY – ajlajner

Vodootporan i postojan, sa efektom od 16h savršenstva na vašem licu. Sve što vam je nedostajalo za taj mističan pogled koji osvaja na svakom koraku.

POWER STAY – senka za oči u stiku

Inovacija koju možete koristiti i kao ajlajner i kao senku. Dugotrajan efekat za upečatljiv izgled uz vrlo precizne linije i definiciju poteza. Čak 6 fenomenalnih nijansi stvaraju razliku u dosadašnjem šminkanju.

POWER STAY – tečni puder

Kada vam je potrebna podloga otvorna na spoljašnje uticaje, koja izgleda sveže kao da ste je tek naneli, ovaj puder je vaše sigurno oružje. Postojan pri visokim temperaturama i velikoj vlažnosti, uz svoju prozračnu formulu obezbeđuje vam maksimalnu pekrivenost svih nesavršenosti na licu.

POWER STAY – ruž za usne

Vaš adut u svim prilikama od jutarnje kafe do večernjeg izlaska i poljupca za laku noć. Dugotrajan mat efekat u čak 16 nijasni, obezbeđuje lagan osećaj na usnama i intenzivnu boju tokom celog dana.

POWER STAY – korektor

Jedinstvena formula koja u sebi ne sadrži ulja, savršeno prikriva sve tragove nesavršenosti i tamne podočnjake na vašem licu. Postojan na visokim temperaturama i pri vlažnim uslovima.

AVON Power Stay make – up kolekcija je jednostavno savršena za vrele letnje dane. i nove letnje šeme. Toliko snažna šminka, da joj ni vi nećete odoleti :)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group