Mikro nail art: 10 ideja za ljubitelje minimalizma

Mikro nail art: 10 ideja za ljubitelje minimalizma

Pogledajte galeriju
Broj slika: 10

Postoji mišljenje da je minimalistički manikir nužno dosadan i monoton: ili običan bež lak ili francuski manikir. Međutim, ovo mišljenje je u osnovi pogrešno.

Čak i ako niste spremni da nanesete jarke boje na nokte, to ne znači da vaš manikir ne može biti u trendu. Najbolje rešenje koje će vam omogućiti da kombinujete zanimljiv dizajn i minimalizam je mikro nail art.

Pravilo mikro nail art manikira je da crtež (ili može biti apsolutno bilo šta) treba da zauzme samo mali deo noktiju. Ne oganičavajte svoju maštu i odaberite tufnice, pruge, srca, cveće, emotikone, pa čak i likove vaših omiljenih crtanih filmova - sve ovo ima pravo da oživi na vašim noktima.

Da bi manikir bio minimalistički, crteže je bolje naneti na podlogu, koja je u nijansi što je moguće bliža tonu vaše nokatne ploče, a ne laku u boji.

Još jedna nail art opcija za minimaliste je mikro-francuski manikir. Najjednostavnija, ali veoma efikasna opcija je francuski manikir u boji. Ovde je sve kao i obično: nude baza, a umesto belog "polumeseca" – možete koristiti sve najrelevantnije boje sezone. Nemojte se plašiti svih nijansi zelene, roze, plave, lila ili ljubičaste. Možete koristiti jednu boju, ili možete koristiti nekoliko odjednom - blisku nijansi ili potpuno kontrastnu. Zanimljivo rešenje bi mogao biti „obrnuti“ francuski manikir - za to je potrebno samo da postavite „polumesec“ ne na vrh, već na koren nokta.

U galeriji pogledajte inspirativne predloge i kreirajte jedinstveni mikro nail art!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group