Priyanka Chopra-Jonas globalni ambasador i kreativni saradnik MaxFactora

Makeup brend Max Factor imenovao je glumicu Priyanku Chopra-Jonas za svog globalnog ambasadora brenda i kreativnog saradnika. Ona će se pojavljivati u beauty kampanjama brenda tokom 2021. godine.

U svojoj novoj ulozi kao ambasador Max Factor-a, Chopra-Jonas će predstaviti "Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish 3in1 Foundation“ sa namenskom kampanjom, najavio je brend u saopštenju za štampu u četvrtak.

Chopra-Jonas će učestvovati u kampanjama brenda ove godine i kasnije i igraće ključnu ulogu u formulaciji kampanja kako bi se osiguralo da su verne njenom glasu i iskustvu, prema rečima brenda.

"Priyanka je moderno oličenje naše raznolike Max Factor publike. Oduševljeni smo što se udružujemo s njom i znamo da ćemo zajedno moći da postignemo toliko izvanrednih stvari.“- rekao je glavni direktor brenda Max Factora i osnivač Coty-ja, Stefano Curti, u saopštenju za štampu.

U prvoj kampanji za novi proizvod Facefinity, Chopra-Jonas će pokazati kako podloga sadrži tečni puder, korektor i podlogu u onome što brend opisuje kao prvi takav proizvod u beauty industriji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group