Makeup tutorial za Dan zaljubljenih

Ako ste već odlučile da Dan zaljubljenih provedete u nekom romantičnom restoranu, vreme je da odaberete savršenu šminku za najromantičniji dan u godini.

Izabrali smo makeup tutorijal poznate makeup umetnice Lize Eldridž. Ona je kreativni makeup direktor brenda Lancome i predstaviće vam klasičan makeup sa crvenim karminom koji je idealan izbor za Dan zaljubljenih.

Kada koristite crveni karmin, Liza ima poseban trik. Kako ne bi „pojela“ karmin sa usana, ona savetuje da nanesete ruž u tri sloja i svaki put salvetom lagano uklonite višak.

Klasičan makeup sa crvenim karminom

-  Nanesite puder i budite sigurne da pokriva sve nedostatke na koži jer ih crveni ruž na usnama naglašava.

- Za svež izgled lica Liza koristi hajlajter koji nanosi četkicom na jagodice i iznad usana. Podočnjake prekriva korektorom.

- Očni kapci obojeni su prigušenom puderastom nijansom, a trepavice naglašene maskarom. Možete izabrati da koristite lažne trepavice kao što Liza koristi u ovom video snimku.

- Popravite izgled obrva i pričvrstite ih gelom.

- Na liniji gornjih trepavica Liza nanosi ajlajner. Strelice su duge, ali vrlo tanke, samo da bi sakrile lažne trepavice.

- Primenite ruž za usne četkicom, a zatim prilagodite konturu olovkom za usne. Takav trik će vam pomoći da vizuelno povećate usne i neće dozvoliti da karmin prođe u male bore oko usana.

- Dodajte rumenilo tako da lice ne izgleda bledo.

Pogledajte video koji će vam pomoći da kreirate savršeni makeup za ovaj poseban dan.

M.L.

foto:YouTube

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group