Makeup rutina Hejli Biber od 60 sekundi

Kreirajte dnevni makeup kao Hejli Biber za samo 60 sekundi.

Hejli Biber preko svog YouTube kanala često otkriva tajne lepote koje prati, korake koje ne zaboravlja u svojoj rutini nege kože, ali i omiljene kozmetičke proizvode koji joj daju besprekoran izgled. Ovog puta, preko Tik-Toka, Hejli Biber je sa nama podelila makeup rutinu od 60 sekundi koju prati u svakodnevnom životu.

Beauty rutina Hejli Biber počinje hidratacijom: prvo stavlja malo hidratantne kreme na dlan i proizvod koji nanosi kao tečni puder. Kombinovane u rukama, ove dve kompozicije nanosi na lice, a mešavina koju je kreirala daje sjaj njenom licu. Zatim Hejli stavlja kremu za sunčanje, EltaMD UV Clear Broad-Spectrum SPF 46. U intervjuu Biber je rekla da nikada ne zaboravlja kremu za sunčanje i da joj je ova omiljena. „Koristim SPF svaki dan. Bez toga ne izlazim iz kuće“, kaže ona.

Nakon podloge, Hejli cilja na neke ključne tačke  svojim omiljenim Kosas Revealer Super Creamy + Brightening korektorom - utapka tik ispod očiju i nozdrva i dodaje nekoliko poteza od kosti obrva. Zatim blenduje korektor pomoću beauty blendera i pored toga, uvek nanosi kremu za oči.

Na kraju, Hejli Biber kaže da svoj svakodnevni izgled upotpunjuje nanošenjem malo rumenila na obraze i isticanjem obrva.

@haileybieber

I tried to do my everyday day skin prep/get ready situation but I ran out of time. At the end I added a little cheek tint and brushed up my eyebrows🙆🏼‍♀️

♬ Texas Sun - Khruangbin & Leon Bridges

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group