Beauty - Make up

Make up umetnica podarila holivudski izgled sasvim običnim damama

Da li ste nekad poželele da vas našminka šminker koji doteruje holivudske dive?

Sigurno da jeste, jer sve one deluju tako savršeno na filmskom platnu, da ih čak ni najzahtevnija scena ne ostavlja sa razmazanom šminkom ispod očiju. O suzama da i ne govorimo, jer čini se da mogu da plaču koliko god žele. Možda ste nekad i bile kod profesionalnog šminkera, naročito ako je trebalo da prisustvujete nekom važnom događaju poput venčanja prijatelja, ali da li vam je podario istinski holivudski izgled?

Danas vam srdačno predstvljamo delo male šminkerke po imenu Lena Motinova. Ona, sve svoje klijente tretira sa istom ljubaznošću, ne obazirujući se na to koliko je njihov posao "ugledan" i svakom od njih daje jedinstven holivudski make up. Nebitno je dakle, odakle dolazite, da li ste slavna ličnost ili ne, Lena će učiniti da sebe jednostavno ne prepoznate u ogledalu – u pozitivnom smislu.

Može se reći da je osmeh na licu njenih klijenata njena najveća motivacija. Bez obzira da li nečiji izgled "transformiše" za zabavan noćni provod ili važnu zvaničnu večeru, ova mlada šminkerka to radi vrlo pedantno i na svom Instagram nalogu redovno objavljuje svoje radove. Magija njenog rada ogleda se ne u apsolutnom prekrivanju nečije ličnosti i "navlačenju maske od šminke" već u isticanju najlepših crta nečijeg lica. Akcentovana prirodna lepota, je cilj kom teži.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte neke od njenih najboljih radova.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group