Beauty - Make up

Make up trendovi za leto 2020

Zakoračili smo u novu eru odvažnosti kada je šminka u pitanju.

Ostavili smo po strani sve smernije varijante i dali prednost upadljivim bojama. Ovog leta šminka koju ćete viđati na licima devojaka oko vas biće u najmanju ruku rečeno smela, vrlo intenzivna, odvažna i glamurozna, predstavljajući zapravo savršen način da se naglasi sloboda. 

Šmika je svakako jedan od najboljih način da se podigne raspoloženje, a budući da je ovog leta tako sjajna i vedra, pozitivne vibracije neće izostati. Ukoliko do sad niste eksperimentisali sa jarkim bojama, sada je pravi trenutak za to! Isprobavanje upečatljivih boja, naglašenih rumenilom, ajlajnerima i maskarama u boji, predstavlja pun pogodak.

Ako ste zaintrigirani kako to izgleda u praksi, pogledajte galeriju fotografija koje smo za vas pripremili. Naglašavanjem usana, kapaka, uglova očiju, isticanjem trepavica, ili uopšteno fokusiranjem na blještav izgled lica, postići ćete neverovatan efekat. Bilo da planirate noćni izlazak ili ste jednostavno raspoloženi za malo glamura nezavisno od situacije, trendy look kom se okrećemo ovog leta je upravo ono što vam je nedostajalo.

Ako želite da poput slavnih ličnosti osvajate ovacije na svakom koraku svojim izgledom, posegnite za izražajnim bojama, jarkim tonovima, kontrastima i vaša misija će biti uspešna. Pink, crvena, tirkizna i roza boja su opšte prisutne. Poznate dame iz sveta filme, muzike i mode širom društvenih mreža već uveliko dele fotografije na kojima nose šminku koja ističe njihovu lepotu na poseban način. Pridružite im se!

Ž.J.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group