MAC makeup kolekcija inspirisana nastavkom filma „Crni panter“

Kada je Studio Marvel objavio svoj revolucionarni film Crni panter 2018. godine, svet je mogao da vidu crnačku izvrsnost u svom najboljem izdanju kroz svet Vakande.

Od kostima nagrađenih Oskarom, preko produkcijskog dizajna, do zadivljujuće glumačke ekipe, uključujući Lupitu Njongo, Andželu Baset i pokojnog, velikog Čadvik Bosmana, film je ispunjen sa toliko lepote, moći i snage da zaslužuje ne samo veoma očekivani nastavak, već svoj univerzum.  

Sada svako može da pokaže svoju ljubav prema filmu kao nikada ranije, zahvaljujući novoj kolekciji Black Panther od strane Marvel studija i brenda MAC. Baš na vreme za objavljivanje filma Black Panther: Wakanda Forever iz studija Marvel, koji stiže u bioskope 11. novembra, stiže makeup asortiman koji sadrži „raskošne, zasićene nijanse koje izgledaju fantastično na svima – posebno onima sa bogatim tonovima kože“, kako je primetio MAC Cosmetics.

Za šminkanje očiju tu je paleta senki sa osam nijansi inspirisanih draguljima, zemljanim mat i svetlucavim metalik nijansama, kremaste teksture. Paleta će sigurno biti bestseler zbog svojih bogatih nijansi, specijalnog izdanja Black Panther pakovanja i imena nijansi sa moćnim frazama kao što su “United Front,” “Claw Marks” i “Protector of Wakanda.”

Pored makeup proizvoda kolekcija donosi i dodatke kao što su četkice za šminkanje i kozmetička torbica sa žestokim motivom inspirisana Crnim panterom. Sva sredstva su odabrana uzimajući u obzir izgled likova filma. Dizajn ambalaže takođe se odnosi na film: paleta, ruževi i sjajevi i četkice dolaze u crnim i ljubičastim nijansama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group